vineri, noiembrie 28, 2008

Schimbare

Simt că am o nevoie de o schimbare în stilul meu fotografic. Nu folosesc de mult timp aparatul foto, doar din 2006, dar în acest timp am fotografiat peisaje, oameni şi locuri. Acum aş vrea să încerc altceva, trebuie să mai fac un pas, înainte sper eu.

Aşadar mă voi apuca serios de fotografia cu lumină "comandată". Adică nu mă mai las la voia Soarelui, cu toate că este extraordinar sentimentul că foloseşti doar ceea ce ţi se oferă de către natură şi trebuie să te adaptezi oricărei situaţii.

Fotografii în studio am mai făcut, dar nu am insistat pe acest stil, acum am şi echipamentul minim necesar, aşa că la treabă!

p.s. ce poţi face cu toată aparatura din lume fără un model frumos? NIMIC! Dacă îţi face plăcere să fii chinuită, caută-mă..

Un comentariu:

  1. He-he... amice! Zau nu credeam sa ajung ziua in care te vei lasa "fascinat" de lumina "comandata", cum zici tu, in studio. Desigur, modelul isi are si el o contributie meritorie (normal ar fi fost sa scriu ea, insa "modeala" nu suna nicicum), insa lumina "face" toată fotografia. Tine-o tot asa sau chiar mai bine, ca e mult loc... sub soare sau luminile de studio.

    _Dreamcatcher_

    RăspundețiȘtergere