marți, septembrie 15, 2009

A doua zi am continuat în acelaşi stil: leneveală şi plimbare, doar eram în vacanţă! Nu că n-ar fi toată viaţa mea o vacanţă în sine..

Am început cu o plimbare pe chei, care este şi zona cea mai atractivă pentru turişti. Aici am dat de monumentul ăsta, dar nu m-am obosit să citesc ce era cu el..


Continuăm iar cu bărci, care sunt ca un magnet pentru mine şi ceva oamenii ieşiţi la plimbare şi leneveală.După atâta Soara am zis să mai intrăm la umbră şi am fost în partea veche a oraşului care este foarte drăguţă, probabil cea mai frumoasă parte a Genevei. Aici te poţi pierde liniştit, pentru că ai ce vedea peste tot. Magazine mici şi elegante, tot felul de anticariate sau de expoziţii şi alte nimicuri de'astea mai artistice.

(fotografia asta îmi place)
(Am primit un coment de la cineva care dorea să vadă oamenii locului. Ei bine, erau ca peste tot.. Nu ştiu de ce dar nu prea mai pozez oameni pe strada, cel puţin nu atât cât ar trebui sau cât o făceam înainte)
(Aici am nimerit nu ştiu ce festival, unde să dădea vin şi ceva mâncare gratuită. Am început cu un pahar de vin dar pentru că era de o calitate foarte slabă nu am mai continuat nici cu mâncarea, nici cu alte pahare. Totuşi lumea se înghesuia destul de tare acolo)

(Un anticariat simpatic, dar cu o vânzătoare cam urâcioasă. De fapt cam toţi se uitau urât dacă nu ştiai franceză, germană sau italiană)

Am revenit pe chei şi iar la somn..p.s. ia uitaţi cu ce faţă m-am plimbat eu pe'acolo..

2 comentarii: