miercuri, septembrie 30, 2009

Geneva - ziua a treia


A fost ziua de după concertul Mylene Farmer, care de departe mi s-a părut cel mai magnific concert la care am fost. Bineînţeles că tot depecheMODE sunt preferaţii mei şi normal că nu am aceaşi bucurie şi emoţie când văd altă formaţie/cântereţ/cântăreaţă, dar acest concert chiar a fost mare! Vă recomand să căutaţi pe net concertele ei să vedeţi despre ce vorbesc.

Din păcate nu am intrat cu aparatul foto, dar a fost bine pentru că am putut vedea normal spectacolul, nu prin obiectiv.


A treia zi era şi ea sortită plimbării. Puteam alege un trenuleţ, o bicicletă sau chiar puteam să ne răcorim în fântânile arteziene.

După atâtea activităţi o pauză este bine-venită, dar observăm că timpul trece repede şi plecăm mai departe în descoperirea oraşului.

Găsim străduţe mici, tot felul de pasaje şi de trepte interesante. Partea veche a oraşului merită o atenţie deosebită. Multe magazinaşe cu felurite produse sau carusele colorate te aşteptă.

Dacă doreşti poţi face o sesiune foto, poţi bea o cafea sau poţi să leneveşti privind oamenii de la un balcon sau de pe o terasă drăguţă.

Unul dintre punctele forte ale unui oraş turistic sunt aceste străzi vechi, mai ales dacă nu sunt la acelaşi nivel cu restul oraşului. Este foarte plăcut să urci undeva de unde să poţi avea o privelişte de ansamblu asupra unui oraş. Mai ales că în Geneva cam ai ce să admiri.
Oricât de mult ai încerca să ignori jetul de apă şi debarcaderele nu cred că poţi. Din orice punct mai înalt îţi atrag privirile ca un magnet, sau ca o fată frumoasă. Mai ales că Geneva este foarte aproape de Franţa, care Franţa are fete frumoase..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu